Opti-MSM

Actie! 500 gram OptiMSM (incl verzend- en verpakkingskosten) van 31,95 nu voor slechts  € 25,95  Met een T.H.T datum van november 2021 !!

Na het lezen van het boek The Miracle of MSM, The Natural Solution for Pain ( Het wonder van MSM, de natuurlijke oplossing tegen pijn), waren wij verwonderd. Zeg maar gerust: stomverbaasd. Waarom wordt MSM niet eerder geprobeerd bij allerhande klachten. Er zijn zoveel aanwijzingen dat MSM een uitstekende pijn -en ontstekingsremmer is, én een stof uit de natuur is. En het schijnt dat een combinatie van MSM met Glucosamine en of vitamine D nog veel betere resultaten geeft…! ( Onderaan deze pagina staat een link met nog meer informatie over MSM ! )

optimsm_blue

Omdat MSM in o.a. planten en moedermelk  voorkomt, en dus een natuurlijke stof is, kan er geen patent op verkregen worden. Er wordt relatief weinig onderzoek naar MSM gedaan, omdat het waarschijnlijk niet interessant is voor de industrie. Professor Jacob en de arts Lawrence zijn uitzonderingen hierop. Hun bevindingen staan in het al eerder genoemde boek. Zodra iemand ook maar iets beweert over de werkingen van MSM, is het waarschijnlijk dat die persoon een jurist achter zich aan krijgt. Vandaar dat er geen uitspraken over MSM worden gedaan. Ook hier niet. Op het internet in voldoende informatie over MSM te vinden. Ook van de tegenstanders van MSM. De vraag rijst natuurlijk waarom er tegenstanders van MSM zijn…Waarom mogen mensen niet profiteren middel dat kennelijk goed tegen allerhande klachten zou helpen. Of wil men voorkomen dat er massaal overgestapt wordt naar MSM ten koste van de -vaak duurdere- medicijnen? Wij waren in ieder geval aangenaam verrast door MSM.

Zoals altijd…., als we ergens mee beginnen, kiezen wij altijd voor het beste. Wij hebben nu OptiMSM. De enige MSM ter wereld die door viervoudige destillatie wordt verkregen en daardoor veel zuiverder is dan andere MSM die door de veel goedkopere kristallisatie-methode verkregen wordt. OptiMSM is de zuiverste MSM die te verkrijgen is. De gangbare merken MSM hebben vaak de neiging om te gaan klonteren. Onze OptiMSM heeft grotere kristallen en klontert vrijwel niet. Zelfs voor de ‘normale’ kristallisatie-MSM (met vaak ca. 1 gram onzuiverheden per kilo en zware metalen) moet meestal € 60,- tot € 90,- per kilo worden betaald. En elders betaalt u vaak €100.- tot € 140.- per kilo voor OptiMSM. Bij ons betaalt u voor de veel zuiverder OptiMSM poeder:

 

170 gr.  OptiMSM poeder om MSM te proberen voor een scherpe prijs: € 10,00IMG_1153

Voordeelzak á 500 gr. OptiMSM poeder : € 25,00

200 ml. MSM-gel ( 15% MSM ; voor handen, spieren, gewrichten en pijnlijke plekken ) : € 15,00

500 gr. vegetarische Regenasure Glucosamine poeder : € 50.00

boek: MSM: The Definitive Guide: € 16,50

 

Bestellen? Een e-mail met opgave van de gewenste producten naar     rp.eveenstra@gmail.com

 

En omdat zoveel mensen een vitamine D tekort hebben ( lees ook dit artikel van Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde )

15 ml. Vitamine D druppels  € 10.00 ( de voordeligste vitamime D )

1 druppel á 1000 IE per dag en een flesje is normaliter genoeg voor een jaar.

 

Informatie over MSM: http://www.orthokennis.nl